Çelik raf nedir?

Çelik raf nedir?  Çelik raf DKP sacdan üretilen, büküm yapılarak taşıma kapasitesi arttırılan kenarlarında vida delikleri patlatılmış olan bilinen neredeyse ilk raf modelidir.

Çelik rafÇelik raf sistemleri kullanım alanlarının sınırları yok dur, günümüzde tasarımcı ve farklı bakış açısına sahip insanların evlerine, ev kitaplıklarına ve mutfaklarına dahi yaptırdıklarına şahit olmaktayız. Çelik raf yapım olarak ilk Almaya da üretilmiş ve ülkemize kadar ulaşmış ve günümüzde neredeyse Binlerce firmanın, iş veren ve işçinin meslek edindiği bir ekmek kapısı haline gelmiştir. Çelik raf firmaları neredeyse %80’i üreticidir. Çelik raf basit ve pratikliğinin yanı sıra en ekonomik raf sistemidir. Çelik raf sistemleri kendi içlerinde ölçülere ve sac kalınlıklarına  ayrılmıştır. Bu ölçülerde bazıları artık neredeyse herkesin kabul ettiği standart arşiv klasör rafı haline gelmiştir. Derinliği 31 cm olan çelik raf arşiv amaçlı kullanılan raf ölçüsüdür. Derinliği 43 cm olan çelik raf modelleri artık depo rafı yani depolama amaçlı olarak kullanıldığından onların kalınlıkları da yavaş yavaş yükselmektedir. Çelik raf hakkında verebileceğimiz bir çok bilgi bulunmaktadır bunlardan başlıca olanlarını yukarıda ki yazımızda belirtmeye çalıştık.
Çelik raf sistemleri nin ölçü şablonu ve taşıma kapasiteleri aşağı da ki gibidir.
celik-raf-tasima-kapasitesi-04

Detaylı Bilgi almak ve çelik raf sistemleri hakkında fiyat bilgisine ulaşmak için bize ulaşabilirsiniz.

Tel: 0212 293 29 59

Kaynak: http://www.rafmimari.com

Sponsorlar: Firma ekle, backlink ekle, ikinci el klima, goodman klima servisi, chiller servisi istanbul, soğutma servisi istanbul,

Bu yazı Genel, raf sistemleri içinde yayınlandı ve , , , , , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

2 Responses to Çelik raf nedir?

  1. çelik raf dedi ki:

    Çelik raf detaylı bilgi için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

    Beğen

  2. Geri bildirim: Metal raf sistemleri – celikrafsistem

Yorum bırakın