Raf

Raf sistemleri Herkesin Bildiği Gibi Depolarımız da , Marketler de, Kiler ve Birçok alanda karşımıza çıkmaktadır.

Raf Sistemleri Sektöre göre kendi içerisinde ayrılmıştır ve farklı alanlara göre farklı ham madde ve kalıplar kullanılarak yapılmaktadır.

Bunlara Örnek olarak Arşiv raf sistemleri, Depo raf sistemleri, Market raf sistemleri, Askılılık Raf sistemleri, çelik raf, vs, Bu Ürünleri Doğru yerde uygulayacak yerinde keşif yapacak ve ölçülendirme yapacak arkadaşların mutlaka bu konuda tecrübesi olması gerekmektedir, tabi ki herkesin eline bir metre alarak ölçüm yapması için Mimar veya Mühendis olmasına gerek yoktur.

Bu raf sistemlerinin ölçülerini, taşıyacağı yük ve kullanılacak alanlarını bilmeden de bu işi doğru yapmak mümkün değildir.

Malesef artık günümüzde her şeyin her yerde satıldığı bir zamanda yaşadığımız için Büyük Hırdavat mağazalarında artık raf sistemleri bulunmaktadır.

Kimseye o raf sistemlerini almayın diyemeyiz tabi ki ama şu lafı da unutmadan söylemek isterim ki ” Ucuz etin yahnisi”

diye bir tabir vardır.

O tarz raf sistemleri genelde hafif, narin, ve oldukça sallanmaya meyillidirler 🙂

İşin doğrusu açıkcası işin ehline işi bilene yaptırmaktır.

Biz firma ismi vermek firma reklamı yapmak amacında değiliz yalnız Günümüzde artık yemeklerin bile arama motorlarından bulunarak sipariş edidiği bir devirde neden depo –  ev kileri – arşiv – mağaza gibi bizim için önemli ve oldukça kullanışlı olması gerek değerli alanlarımızı bir uzmana danışmadan yapalım.

 

Diyelim ki Siz raf yaptırmak istiyorsunuz ve size uygun ne rafı kullanacağınızı bilmiyorsunuz ;

Google ye Girmenizi ve Kullanacağınız alan ne ise (örnek; ev deposu ) ”ev raf sistemleri” gibi belirtme yaparak arama yaparsanız sonuca daha hızlı daha doğru ulaşırsınız.

 

Örnek 2

Diyelim ki aradığınız rafı biliyorsunuz ama size en yakın firmayı nasıl bulacaksınız ?

Arama Motorlarına giriyoruz ve (örnek; istanbul ) ”çelik raf sistemleri İSTANBUL”  bölge ve şehir belirterek arama yaparsanız size en hızlı en yakın firmaya ulaşacaksınızdır.

 

Yazımızın Devamı olacaktır Saygılarımla …

By : www.bayfikir.com