ÇELİK RAF DEPOLAMA BAKIRKÖY

ÇELİK RAF DEPOLAMA BAKIRKÖY

Çelik raf depolama genel olarak hafif depolama alanında kullanılmaktadır. Kutulu arşiv alanlarında, ilaç depolarında, oto yedek parça depolarında daha fazla kullanılmakta olan çelik raf depolama sistemleri tabla derinliği 59 cm ve üzeri ölçüleri kapsamaktadır. Bu raf modellerimiz daha kalın DKP sacdan imal edilmektedir. Bu raflar için 1,50 mm ve 2,00 mm gibi DKP sac ham olarak alınmakta ve üretimde işlemlerden geçtik den sonra farklı ölçülerde, farklı kalınlıklarda bükülerek hazırlanmaktadır. Çelik raf depolama , cıvata somun yardımıyla kurulum yapılan vidalı sistem raf modelidir. Köşe ayaklar arşiv rafında olduğu gibi 40*40 ebatlarında üretilmektedir. Çelik raf depolama sistemlerinde profiller en az 2,00 olarak üretilmektedir.

 

NEDEN ÇELİK RAF ?

Çelik raf depolama, depolama alanında kullanabileceğiniz en ekonomik depo raf modelidir. Bu raf sistemleri sizlere deponuzda daha geniş alan sağlayacağı gibi sizlere işinizde de kolaylık sağlamaktadır. Aradığınız ürünleri kolayca bulacağınız, eksik ürünlerinizi hızlıca tamamlayabileceğiniz kolaylıklar sağlamaktadır. Cıvata somun yardımıyla kurulan bir sistem olmasına rağmen çok portatif kurulum ve demonte işlemleri yapılmaktadır. Taşınma esnasında sizlere uzman ekiplerin yardımı olmadan da kendiniz sökme takma yapabilirsiniz.

ÇELİK RAF FİYATLANDIRMA

Cıvatalı depolama rafları ve ölçülendirme; Profillerde yer alan dik ve yatay delikler yardımıyla her 2,5mm de raf takma imkanı sağlamaktadır. Çelik raf depolama da kullanılan ölçüler standart olarak üretilmektedir, Raf derinlikleri, 59 cm, 75 cm, 93 cm gibidir. Çelik raf sistemleri genişliği 3 farklı ölçüde üretilmektedir bunlar, 60 cm, 75 cm ve 93 cm tir. Profil ayak ölçüleri , 200 cm, 250 cm ve 300 cm olarak üretilmektedir ama bu ayaklar zaman-zaman ihtiyaca göre 220 cm veya 275 cm gibi ara ölçülere kesilmektedir. Firmamız çelik raf sistemleri üretim, satış ve satış sonrası hizmetlerini sunmaktadır. Firmamız müşterilerine İSTANBUL içi ücretsiz keşif ve projelendirme hizmetleri sunmaktadır. Detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz

 

Bu yazı raf sistemleri içinde yayınlandı ve , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorum bırakın